Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

0117
      Naam: Turok
      Ras: Podenco-mix
      Geslacht: Reu
      Leeftijd: 11-02-2016
      Gecastreerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Niet bij windhonden. Prima bij grote, stevige stabiele honden
      Katten: Prima
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Duitsland
 
 
 
 
 
 
 
Wij zijn met spoed op zoek naar een adoptiegezin of opvang voor Turok!
 
 
Turok is samen met zijn moeder Janna (Sofia) eind mei geadopteerd in Duitsland, maar na een aanvankelijke zorgeloze start komen nu problemen met de andere honden (galgo’s) van het adoptiegezin naar boven, die zich niet op laten oplossen als moeder en zoon samen in de roedel blijven. Moeder Janna wil graag dat haar zoon Zonnekoning is en gevoed door zijn karakter betekent dit dat Turok zich niet wil conformeren aan de Galgo roedel met twee galgo's als Alfapaar. Maar hij zit ook in een spagaat. Als hij zich wel zou onderwerpen dan onttrekt hij zich aan mamma, en dat kan hij niet. Daarom is het voor Turok beter als hij een ander gouden mandje vindt, tot groot verdriet van de adoptanten, die stapelgek zijn op het ventje en al het mogelijke geprobeerd hebben. Maar in de roedel kan Turok zich niet evenwichtig ontwikkelen, en heeft vooral de driebenige galgo het erg moeilijk met  hem.
 
Turok is een Podencomix van 11 maanden. Het is een heerlijk mannetje, knuffelt graag en is een ontwapenende hartenbreker. Hij is heel lief voor mensen, ook voor kinderen. Hij leert graag en snel, is actief en speels buiten en rustig binnenshuis. Met andere honden die op het terrein komen heeft Turok helemaal geen problemen en is heel vriendelijk voor ze. Met katten kan hij heel goed overweg, dat zijn zijn lieve vriendjes. Mocht Turok bij een kat komen te wonen, dan adviseren wij altijd de kennismaking goed te begeleiden en ze rustig aan elkaar te laten wennen. In een nieuwe omgeving is alles spannend en anders, en niet ieder kat is/reageert hetzelfde. 
 
Turok is een lief, aanhankelijk, grappig, sportief en pittig hondje. Naast de fiets rennen vindt hij geweldig, maar gezien zijn leeftijd mag dat nog niet op regelmatige basis. Turok zou goed gedijen in een gezin met kinderen, maar ook bij een alleenstaande met alle tijd van de wereld. Turok is graag bij mensen en luistert best goed. In de roedel past hij niet, maar als hond alleen of naast een dominante stabiele hond zou het ook gaan. 
Turok verdient een mooie nieuwe start! Wie o wie heeft er dat fijne plekje voor dit lieve mannetje en kan hem bieden wat hij nodig heeft? 
 
Voor meer informatie over Turok kunt u contact opnemen met ons adoptieteam   
 
 
   
 
   
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: