Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

 
 
 
 
UPDATE
 
Lieve allemaal,
 
Na onze Time Out en vele overwegingen verder hebben we tijdens de bestuursvergadering de moeilijke keuze gemaakt om na 10 jaar te stoppen met GSH, vanwegen verschillende persoonlijke redenen.
Uiteraard blijven we betrokken bij de vele geadopteerde honden rm blijven via een persoonlijk bericht op de GSH pagina van Facebook bereikbaar.
Wij willen iedereen van harte bedanken voor het vertrouwen, de steun en de support. Hier zijn we iedereen  zeer dankbaar voor!!

Een hele warme groet van ons team, namens alle vrijwilligers.
 
 
Time Out Galgo Support Holland
 
 
 
 
 
Lieve mensen, adoptanten, sympathisanten, sponsors en volgers,

Helaas heeft het team van GSH moeten besluiten een time out te nemen. We hebben er een zware tijd opzitten waarbij we veel werk hebben moeten verrichten met te weinig mensen. Ook zijn er mensen binnen ons team herstellende van ernstige ziekten. De hoofdreden voor deze beslissing is dat we graag in het belang van de hondjes kwaliteit willen blijven bieden zoals u van ons gewend bent, maar dat dit op dit moment vanwege bovengenoemde redenen niet meer haalbaar is. Dit betreuren wij ten zeerste. Tijdens onze time out zullen we dan ook actief opzoek gaan naar ervaren vrijwilligers die weten wat dit vrijwilligerswerk inhoudt en hier ook voldoende tijd voor kunnen vrijmaken.
 
Vanaf  20 november 2017 zullen wij daarom voor onbepaalde tijd geen honden op onze website en Facebook ter adoptie kunnen aanbieden. Alle betrokken organisaties in Spanje waarmee wij samenwerken zijn hiervan inmiddels op de hoogte gebracht. We zijn erg blij dat ze ons hebben laten weten deze moeilijke keuze te begrijpen en te respecteren. Uiteraard blijven we contact houden met de vrijwilligers van de shelters en het dodingstation. En natuurlijk worden lopende aanvragen en adopties met liefde correct afgehandeld, zal de nazorg met plezier verleend worden en zullen we er uiteraard ook zorg voor blijven dragen dat de financiële bijdragen voor de op afstand geadopteerde hondjes bij de shelters terechtkomt.

Wij hopen in het voorjaar van 2018 vernieuwd, gezond en vol energie terug te komen! 

Voor verdere vragen kunt u een email sturen naar bestuur@galgosupportholland.nl

Met vriendelijke groet,

Team Galgo Support Holland

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: