Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

0515
      Naam: Sara  
      Ras: Podenco-mix
      Geslacht: Teef
      Leeftijd: 01-12-2013
      Gesteriliseerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Nee
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Locatie: Opvang Nederland
 
 
 
 
 
 
*** GEADOPTEERD ***
 
 
Dit leuke aandoenlijke meisje is Sara, een Podenca mix van anderhalf jaar. Sara was al geadopteerd, maar triest genoeg was er geen klik met het adoptiegezin. Lieve Sara is weer op zoek naar een thuis! 
 
 
      
 
In Spanje werd Sara als klein pupje ternauwernood gered van een afschuwelijke dood. Een jager probeerde haar aan een goede vriendin van onze shelter kwijt te raken, maar toen ze liet weten dat ze geen ruimte en geld had om voor een hond te kunnen zorgen, heeft hij kleine Sara over een hek in de tuin van de buren gegooid. Twee grote honden die in deze tuin zaten vielen Sara meteen aan en het scheelde niet veel of Sara was doodgebeten. De vriendin heeft Sara net op tijd kunnen redden en heeft haar mee naar huis genomen om haar wonden te verzorgen. Toen Sara weer helemaal hersteld was is ze naar de shelter gebracht, waar ze meteen de harten van alle vrijwilligers had gestolen. Sara is 43 cm hoog en 42 cm lang.
 
 
      
 
Sara verblijft in een pleeggezin in Nederland en dit is wat de pleegmoeder over haar vertelt: 
Sara is nu 3 weken bij ons. Wat een vriendelijk hondje! Vanaf de eerste dag heeft ze zich geweldig gedragen ten opzichte van de kinderen. Volwassenen zijn in het begin soms nog wat spannend, maar ze went snel en ook mijn man is nu haar beste vriend. Sara is een energiek hondje dat in is voor elke onderneming. Ze gaat graag mee naar buiten en loopt goed mee aan de riem, ze trekt nauwelijks. Wanneer ze een andere hond ziet wordt ze zenuwachtig, daaruit blijkt dat ze best onzeker is. Maar wanneer ik rustig passeer of een andere kant opga, kalmeert ze weer heel snel.  
 
 
    
 
Sara loopt sinds kort ook los en ik merk dat ze daardoor zekerder wordt, dat helpt ook bij het lopen aan de riem.  Als ze los is, geniet Sara volop van het leven! Ze gaat zelfstandig op onderzoek uit, maar houdt mij goed in de gaten en ze komt als ik roep, zeker als ze dan ook nog een lekkere beloning krijgt. Mee naast de fiets lopen doet ze ook keurig. Met onze twee galgo's kan ze het prima vinden en ze kan goed een paar uurtjes alleen thuis zijn met haar hondenvriendjes, ze is zindelijk en maakt niets kapot. 
 
 
   
 
 
Sara is een schatje! Ze houdt enorm van aandacht en knuffelen met kleine en grote mensen. Sara zou prima passen in een actief huishouden waar ze lekker overal mee naar toe mag. Ook een cursus zou voor dit leergierige, slimme hondje een hele leuke mogelijkheid bieden om samen een sterke band op te bouwen.  Een lief hondenmaatje waar ze lekker mee kan rennen en spelen zou fijn zijn voor Sara. Op welk adres staat voor dit lieve, leuke en sportieve meisje een gouden mandje? Ze verdient het! 
 
Voor meer informatie over Sara kunt u contact opnemen met het adoptieteam          
 
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: