Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

Update Sirena. Wat heeft dit meisje het zwaar!

Geplaatst door Anja (webmaster) op Jul 13 2011
Nieuws >>
 
 
 
Na vele maanden van pijn, de rehabilitatie, de operaties, de infiltraties, loopt Sirena op alle vier haar pootjes! Nog een beetje voorzichtig, maar ze gebruikt nu ook haar vierde pootje! En dat is natuurlijk geweldig goed nieuws! Wat een dapper meisje en wat werkt ze hard! Wat zijn zo trots op haar!

En ook zijn we heel trots op Sandra, die dag in dag uit samen met Sirena gevochten heeft, haar bijgestaan heeft in deze moeilijke periode. Altijd meteen naar de artsen ging als Sirena teveel pijn bleef houden en samen met de beste artsen zocht naar oplossingen. De pijnlijke emoties............ maar ze gaf niet op!
Diep, diep respect voor al hetgeen ze gedaan heeft en doet voor dit lieve meisje! Mede dankzij haar is Sirena al zover gekomen! 
 
Sirena moet nog veel oefenen om spiermassa te krijgen, maar haar toekomst ziet er heel goed uit en straks kan ze genieten.........in het paradijs! Haar paradijs! Wat ze zo verdient!!!!!!!!!!
 
 
 
 
Update 1 augustus 2011
De eerste dagen na de 2e operatie ging het iets beter met Sirena. Maar daarna gilde ze al als Sandra maar naar haar poot wees. Sirena was bang voor de pijn die ze al zo lang heeft moeten voelen en ze gilde het al uit nog voor er met de oefeningen gestart werd. 
De oefeningen zijn nodig, wil er niet weer botaangroei plaatsvinden waardoor Sirena nog meer pijn zou krijgen en niet kan lopen. De oefeningen moeten gedaan worden en spiermassa opgebouwd. 
 
Sirena aan het wachten op de chirurg
 
Omdat Sandra geen oefeningen meer kon doen en het huilen van Sirena door merg en been ging, wat emotioneel heel zwaar was voor Sandra, is er weer overleg met de chirurg geweest. Sirena krijgt nu injecties met antibiotica en ontstekingsremmers in de spieren en botten, waardoor deze medicijnen direct in de pijnzones en ontstekingen terecht komen.  
 
En........... de injecties helpen! Wat een geweldig goed nieuws! Sirena heeft minder pijn en ze begint haar poot al een beetje te gebruiken. Ze heeft nog een lange weg te gaan, maar ze zal, nu ze minder pijn heeft en door kan gaan met de therapieën, haar poot steeds beter gaan gebruiken en spiermassa ontwikkelen. 
 
 Sirena aan het oefenen bij de fysiotherapeut   
 
 
Wat een geweldig werk van Sandra en de artsen die er alles aan doen om Sirena te helpen! Sirena heeft de beste chirurg die met de nieuwste medische technologie werkt. Ze geven nooit op en vechten met Sirena mee! Voor haar toekomst, voor een beter leven!   
   
En wat zijn we trots op Sirena, wat is ze dapper! Goed zo meisje, ga zo door! 
 
En nog meer goed nieuws, heel goed nieuws.....Sirena is geadopteerd! Dit kranige meisje kan uitkijken naar een mooi leven bij liefdevolle mensen die, ondanks dat ze niet wisten hoe het verder zou gaan met Sirena, toch voor haar gekozen hebben! Sirena mag en kan bij hun zijn zoals ze is, als Sirena!
Wat geweldig en wat dankbaar dat ook Sirena een kans krijgt! 
 
Lieve dierenvrienden, we zijn ontzettend blij dat het een stuk beter gaat met Sirena, dat haar een mooie toekomst staat te wachten! Een plekje in het paradijs, wat ze, na zoveel ellende, zo verdient! Dankzij Sandra, dankzij de artsen!
U zult begrijpen dat de intensieve zorg van Sirena heel veel kosten met zich meebrengt. De kosten van de operaties, van de medicatie, van de bezoeken aan de artsen en therapeuten, de injecties etc. De kosten lopen hoog op! Daarom vragen wij u, om samen met ons, de vrijwilligers te blijven steunen. Voor Sirena!  Zonder de vrijwilligers in Spanje zou Sirena geen toekomst hebben!
 
Help ons helpen! Elke euro is er één! Alle beetjes helpen!
U kunt u bijdrage overmaken op ABN AMRO rekeningnr. 578581612, t.n.v. Galgo Support Holland o.v.v Sirena.
 
Namens de vrijwilligers van RES, ons en natuurlijk Sirena bij voorbaat heel hartelijk dank!
............................................................................................................................................................................
 
 
Update 20 juli 2011
Sirena is woensdag opnieuw geopereerd. Sandra vindt dat Sirena teveel pijn bljft houden, ze huilt erg veel van de pijn! Sandra heeft met de fysiotherapeut en de chirurg overlegd en ook de chirurg vond dat Sirena niet meer zoveel pijn zou moeten hebben, dit duurt te lang. 

Tijdens de operatie bleek dat er op de kop van het dijbeen, door de breuk, nieuw bot aan het groeien is. Dit veroorzaakt de pijn, doordat deze stukjes bot over het bot in haar heupgewricht schuren. De stukjes bot zijn verwijderd en is nieuwe botaangroei alleen te voorkomen door meteen de volgende dag, na de operatie, weer met fysiotherapie te starten. Dit moet in de kliniek gebeuren, omdat Sirena gesedeerd moet worden vanwege de pijn.
Als de botstukjes door de oefeningen niet meer aangroeien, zal ze haar poot steeds beter kunnen gebruiken en zodoende meer spiermassa ontwikkelen.

Arme Sirena, ze is er nog lang niet! De oefeningen zijn erg zwaar en pijnlijk voor haar, maar het is nodig om nieuw botaangroei te voorkomen. Laten we heel hard hopen dat de pijn vermindert en haar spieren sterker worden!  
Hou vol meisje, zet door! We denken aan je!
 
Hieronder kunt u de rekening van de eerste operatie en röntgenfoto zien. Een aantal donaties voor Sirena hebben we van u al mogen ontvangen, waarvoor onze hartelijke dank! GSH heeft ook een bijdrage gedaan en is er inmiddels 500 euro overgemaakt naar RES. 

De kosten zijn inmiddels veel hoger geworden door de 2e operatie en de bezoeken aan de kliniek, de fysiotherapie en medicatie voor Sirena.
Uw steun blijft hard nodig! Help ons helpen, wordt ook een helpende hand! Voor Sirena!
U kunt u bijdrage overmaken op rekeningnr. 578581612 t.n.v. Stichting Galgo Support Holland o.v.v Sirena. Wij zullen er zorg voor dragen dat het geld zo snel mogelijk bij RES komt.
 
Namens de vrijwilligers van Res, ons en natuurlijk Sirena alvast heel hartelijk dank! 
 
 
 
 
 
 
  
Sirena is bij Sandra in de pleeg. Na haar heupoperatie bleef Sirena veel pijn houden. Sandra is met haar naar de specialist gegaan, maar gelukkig is alles goed met haar heup. De operatie is geslaagd en is alles goed met de zenuwen en botten. Sirena heeft zoveel pijn, omdat ze totaal geen spiermassa heeft.. Ze gaat nu één maal per week naar de fysiotherapeut voor spieroefeningen. 
 
   
 
Sandra geeft haar twee maal per dag thuis ook hydrotherapie, wat helpt om de spiermassa te vergroten waardoor de spieren kunnen herstellen en sterker kunnen worden. Na de hydrotherapie doet Sandra dezelfde oefeningen die ze van de fysiotherapeut krijgt. De oefeningen zijn erg pijnlijk voor Sirena en ook erna heeft ze veel pijn. Ze krijgt morfine en valium om het allemaal wat dragelijker voor haar te maken.
 
 
 
Arm meisje, ze heeft al zoveel moeten lijden bij de jager die haar mishandelde en gedumpt heeft. Nu lijd ze nog steeds aan de gevolgen van de wreedheden die haar zijn aangedaan.
 
Gelukkig is ze in heel goede handen bij Sandra en heeft ze de beste artsen. De chirurgen hebben er alle vertrouwen in dat met veel geduld en volharding het goed gaat komen met Sirena. Daar gaan we heel hard voor duimen en hopen dat ze straks zonder pijn verder kan.
 
Gisteren had ze een iets betere dag met iets minder pijn. Sandra is met Sirena naar het park geweest, ze wilde heel graag met andere honden spelen, maar durfde niet, omdat ze bang is dat ze nog meer pijn zal krijgen dan ze al heeft. Zo triest! 
 
Wij willen RES graag helpen om de hoge kosten die de operatie, de bezoeken aan de chirurg en fysiotherapeut, de medicatie etc. voor Sirena met zich meebrengen, te kunnen betalen. Wij vragen daarbij uw steun. Helpt u ons helpen? Voor Sirena? U kunt u bijdrage overmaken op rekeningnr. 578581612 t.n.v. Stichting Galgo Support Holland o.v.v Sirena. Wij zullen er zorg voor dragen dat het geld zo snel mogelijk bij RES komt.
 
Namens de vrijwilligers van Res, ons en natuurlijk Sirena alvast heel hartelijk dank!   
      
       

Laatst vernieuwd: Dec 24 2013 om 2:07 PM

Terug

Commentaren

sirena door Guest op Aug 01 2011 om 6:06 PM
meisje hou je goed en kom als het kan zo snel mogelijk naar je warme mandje die hier op je sta te wachten.

geweldig knap wat de vrijwilligers allemaal doen voor de hondjes ,chapeau!!

beterschap en tot snel

groetjes jolanda aad lisa en dion
door Guest op Aug 01 2011 om 8:12 PM
WOW,Wat een dapper meisje en wat geweldig om te zien dat het zo goed gaat al,hier krijg je tranen van in je ogen.
Het gaat vast helemaal goedkomen met haar,moet gewoon,want wat dit meisje nog niet weet,is dat ze een heel warm nest gaat krijgen.!Wat heerlijk,dat jullie haar geadopteerd hebben!Super!

Liefs Ferdy,Ilse en de 4 Musketiers!
Sirena door Guest op Aug 02 2011 om 7:32 PM
Van het filmpje krijg je inderdaad tranen in je ogen. Wat zal het mooi zijn als ze over enige tijd met een aantal maatjes mee kan rennen! Als we het goed begrijpen krijgt Sirena een warme mand Jolanda, Aad, Lisa en Dion? Toppie!!

Groetjes,
Jan Piet, Nellie en Irenke
Flor en Roa
Sirena door Guest op Aug 02 2011 om 7:34 PM
Even opnieuw, woordje vergeten . . . .
Van het filmpje krijg je inderdaad tranen in je ogen. Wat zal het mooi zijn als ze over enige tijd met een aantal maatjes mee kan rennen! Als we het goed begrijpen krijgt Sirena een warme mand bij Jolanda, Aad, Lisa en Dion? Toppie!!

Groetjes,
Jan Piet, Nellie en Irenke
Flor en Roa
door Guest op Aug 03 2011 om 8:53 AM

Nee hoor, Sirena's warme mandje staat ergens anders te wachten.........

groetjes,
Anja
Sirena door Guest op Aug 03 2011 om 10:01 AM
Wat een aangrijpend filmpje en wat heerlijk om te weten dat geadopteerd wordt en dat ze daar mag zijn wie ze is!

Ilse en Inge van Leela, Sharon, Flyget & Anton
door Guest op Aug 03 2011 om 1:34 PM
Wat een ontroerend filmpje, ook wel heftig vind ik, zo'n dapper meisje. Krijg er ook helemaal tranen van in mijn ogen, wat een weg heeft ze al afgelegd en wat een vechtlust nog steeds. Volgens mij een heel bijzondere hond, ik ben heel blij om te lezen dat haar warme mand al klaar staat, heel fijn gevoel dat er al mensen op haar wachten!
Heel veel sterkte lieve Sirena, dat je maar snel zult herstellen!

Irene & Raquel
warm mandje door Guest op Aug 03 2011 om 8:51 PM
sorry dat ik de indruk heb gegeven dat sirena de mandje bij ons komt te staan :-),ik bedoelde daarmee in nederland .

sirena hopelijk tot snel in nederland .
lieve Sirena door Guest op Aug 04 2011 om 1:21 PM
Ik heb het filmpje van Sirena bij de fysiotherapeut al zo vaak bekeken en het blijft me raken. Het is zo triest en zo mooi tegelijk..... Triest, omdat dit lieve dier er zo aan toe is en nog een lange weg te gaan heeft, die blik in haar ogen. En toch ook zo mooi, want ze gaat vooruit en heeft al minder pijn. En ook mooi, omdat ze een kans heeft gekregen en ze de beste medische hulp krijgt die er mogelijk is. Hou vol lief dier!

Annemarie

lieve lieve Sirena door Guest op Aug 07 2011 om 11:12 PM
Zelf heb ik vorige week een Greyhound uit Roemenië geadopteerd (had al eens een stray daarvandaan die ik vorig jaar na bijna 16 fantastische jaren in heb moeten laten slapen) en ga haar waarschijnlijk eind van de maand zelf in Roemenië samen met nog 2 door andere mensen geadopteerde honden halen en een tijdje helpen in de shelter daar. Het verhaal van Sirena en de filmpjes van haar hebben me echter tot tranen geroerd, wat een lieverd ! (net zoals eigenlijk elke andere Grey/Galgo), voor Sandra en de mensen die haar geadopteerd hebben: Grote klasse ! en fijn om te weten dat er idd mensen zijn die hun hart op de goede plek hebben zitten. Hoop dat je snel op zult knappen meisje en een heerlijk onbezorgd leven kunt gaan leiden !

Greetz, Tom.
sirena door Guest op Aug 08 2011 om 10:08 PM
Ik ben echt hèèl erg blij dat het goed met Sirena en dat zij een geweldige toekomst te gemoed gaat met een lief gezin en een leuke vriendin.

Lieve groetjes........Gerda.
door Guest op Aug 10 2011 om 2:07 PM
Wat is ze toch een wonderkind en zo dapper....
Prachtig,als je haar zo ziet lopen,het gaat helemaal goedkomen met deze lieverd.

Lieve groetjes Ilse

Toevoegen commentaar

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: