Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

 
Guy Bleyaert ambassadeur voor GSH 
 
 
 
 
Guy Bleyaert:
Stichting Galgo Support Holland heeft mij gevraagd om als ambassadeur op te treden. Als groot dierenliefhebber is dit voor mij een grote eer. Het lot van de galgo's in Spanje gaat mij erg aan het hart. Deze prachtige en zachtaardige honden leven in de meest verschrikkelijke omstandigheden, worden als oud vuil gedumpt, aan hun lot overgelaten, op afschuwelijke wijze mishandeld en vermoord. Ik heb bewondering voor de vrijwilligers van Galgo Support Holland die zich met hart en ziel inzetten voor de galgo's en de asielen in Spanje. Zolang er niets verandert is deze hulp hard nodig. Ik  wil dan ook graag een steentje bijdragen aan hun goede werk. Met de tijd die ik heb zal ik trachten deze schrijnende wantoestanden in de media te verspreiden, om zo een nog duidelijker beeld te laten zien over de afschuwelijke praktijken, en het verschrikkelijk lijden van de galgo's in Spanje. Hoe meer bekendheid hoe beter!
 
Guy Bleyaert
 
 
 
Biografie
Guy Bleyaert (1 oktober 1960) is een Vlaams motorcrosser. Hij is de zoon van wijlen Gilbert Bleyaert, erkend motorcross Kampioen uit de jaren 50 van de 20e eeuw. 
 
Op 16-jarige leeftijd begon Bleyaert zijn motorcross carrière. Hij stopte op 25-jarige leeftijd. Hij was genomineerd als opkomend talent voor deelname aan de grote prijzen. Hij werd meermaals Kampioen van Oost en Beide Vlaanderen. In 1981 werd hij kampioen van België bij de categorie Nationalen 500cc en in 1982 werd hij Kampioen van België bij de Internationalen 500cc klasse. Begin 1983 was hij beroeps en reed hij internationaal voor Honda. Op de merkentrofee te Vorselaar kwam hij voor het oog van 30.000 toeschouwers ten val toen hij aan de leiding reed en een nekfractuur opliep waardoor hij uit de running was. Hierbij kwam vervroegd een einde aan zijn carrière als beroeps. Na een herstelperiode begon hij ondanks afraden van zijn sportdokter toch terug nationaal te rijden en won nog verschillende nationale wedstrijden. In 1985 zette hij een punt achter zijn sportcarrière.
 
Op 30-jarige leeftijd begon Bleyaert met een andere passie, namelijk film en video waarbij hij enkele indie kortfilms maakte op video, 8mm en super16. In 1998 startte hij een eigen zaak in de mediasector waaronder Internet webdesign en digitale film. Zo produceerde en regisseerde hij de langspeelfilm 'The Last Inquisitors' waarin hij zelf ook acteerde. Hij produceerde ook verschillende commercials en entertainment films voor dvd release en internet broadcasting. 
 
Meer info over Guy en zijn werk: www.macromovie.com / www.macromovie.be

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: