Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

 
Beste mensen,

GalgoSupportHolland is een stichting die volledig uit vrijwilligers bestaat. De inzet, het doorzettingsvermogen, en het geduld waarmee onze vrijwilligers zich inzetten voor de verwaarloosde, mishandelde en afgedankte Galgo's is hartverwarmend. We doen het werk met heel veel liefde en hebben er veel voor over om het welzijn van de Galgo’s te verbeteren, en onze shelters te ondersteunen. Maar we krijgen er dan ook zoveel voor terug! Bijvoorbeeld als honden door middel van adoptie hun gouden mandje in Nederland of België gevonden hebben, een tweede kans op een beter leven dat ze zo verdienen. De mooie verhalen van adoptanten en de foto's en filmpjes van gelukkige honden. Dat is zo dankbaar en geeft ons zoveel voldoening! 
 
Hoewel wij ons inzetten voor de Galgo's, zijn wij ons er terdege van bewust dat ook andere kwetsbare honden, zoals Podenco's hulp hard nodig hebben en willen dan ook die honden een helpende hand bieden.
 
De meeste vrijwilligers hebben een baan, een gezin, familie, eigen honden enzovoort. Ze doen dit werk erbij, gewoon uit liefde voor deze dieren en omdat het zo dankbaar is. Maar dat is natuurlijk ook best druk. Wij kunnen daarom altijd wel hulp gebruiken van enthousiaste vrijwilligers.  
 
Wilt u graag een helpende hand zijn en onze hulp aan de Galgo's en Podenco's komen versterken? Wij horen heel graag waarmee je ons zou willen helpen. Bijvoorbeeld om ons adoptieteam te versterken, of pleegzorg. Of als je creatief bent en goed kan organiseren is misschien activiteiten iets voor jou? Misschien ben je handig met websites en vind je het leuk om ons te helpen met werkzaamheden op onze website? Of heb je andere kwaliteiten? Laat het ons weten en stuur een mailtje met een korte beschrijving over jezelf, wat je kwaliteiten zijn, wat je zou kunnen betekenen voor GSH, en hoeveel tijd je beschikbaar hebt naar: bestuur@galgosupportholland.nl
 
Namens het team van Galgo Support Holland en natuurlijk de honden alvast heel erg bedankt!

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: