Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

(Gal)Go run home! Mandy Roos loopt 4 dagen halve marathon t.b.v. Galgo Support Holland
 
 
 
 
 
 
Het verhaal van de Galgo's greep mij zó aan, dat ik besloot mijn steentje bij te dragen. Hoe? 1, 2, 3 en 4 oktober 2016 zal ik dagelijks een halve marathon rennen; in totaal 84,4km dus. Op dierendag zal ik rond 13.00 mijn sponsorloop eindigen op de pier in Hoek van Holland, waar ik ben geboren en opgegroeid. Hier komt ook de projectnaam '(Gal)Go run home' vandaan, die verbonden is aan de reis naar huis die (hopelijk) volgt voor vele Galgo's door het geld dat wordt opgehaald met deze sponsorloop. Ik naar huis, zij naar huis. Het geld komt ten goede aan Galgo Support Holland.
 
Wij zijn heel dankbaar en willen Mandy, namens de vrijwilligers in Spanje en natuurlijk de hondjes, heel hartelijk danken voor voor deze mooie, hartverwarmende actie!  
 
Helpt u mee deze geweldige actie van Mandy tot een succes te maken? Door haar te steunen helpt u de Galgo's en andere kwetsbare honden in Spanje naar een mooie, onbezorgde toekomst >>> Geef.nl/mandyr 
 
 
 
 
 
 
UPDATE 10 OKTOBER 2016
 
Wij zijn diep onder de indruk! Wat een mega prestatie van Mandy!! 
Mandy, Jurgen, alle donateurs en supporters... Namens het team van Galgo Support Holland en natuurlijk de hondjes SUPER BEDANKT lieve mensen!
 
 
Lieve allemaal, 
 
De kilometers liggen inmiddels ver achter me, de laatste donaties zijn binnen, kortom; de (Gal)Go run home-actie is voorbij. We zijn geëindigd met een prachtig bedrag van €1403,70!! Vele hondjes zullen door jullie donaties een beter leven krijgen. 
 
In de afgelopen vier dagen passeerden mijn trouwe mental support/filmman Jurgen en ik heel wat verschillende gebieden. Laten we het houden op een globale samenvatting: van Rotterdam naar Delft, van Delft naar Den Haag, van Den Haag naar Monster, van Monster naar Hoek van Holland. Je zou denken dat de zwaarste run de laatste was, maar helaas was dit de tweede, wegens de zware weersomstandigheden en de minder leuke route. Door de regen en kou op die dag kreeg ik de 3e en 4e dag last van mijn knie. Vervelend, maar na opwarming en bij het aanhouden van een langzamer tempo viel het allemaal reuze mee. Het geheel was zwaar, maar de finish maakte alles goed: op de pier van Hoek van Holland werd ik onwijs lief ontvangen door alle geweldige mensen die mij al die tijd hebben gesteund (nogmaals bedankt allemaal!). De ontlading was bij mijzelf en anderen groter dan verwacht, maar dat maakte het wellicht nog wel mooier.
 
Graag wil ik hierbij bedanken: Zier Running, de hardloop- en wandelspeciaalzaak voor de altijd fijne renkleding, Artastiek fotografie voor de mooie foto's, Body & Fashion Den Haag voor de ondersteuning m.b.t. supplementen. Galgo Support Holland, Make it fit, Ier Estriddóttir, Susana Res, Bep Roos, Jacqueline Vrolijk, Annelotte Vrolijk, Elias Max Max. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie hulp!!!
 
Liefs,
Mandy
 
 
      
 
 
 
 
UPDATE MANDY 28 SEPTEMBER 2016
 
Over drie dagen is het zover. Ik start dan met mijn zelf georganiseerde sponsorloop (geef.nl/mandyr) van 84,4km; verdeeld over vier halve marathons. Zaterdag, 1 oktober vertrek ik vanuit Rotterdam richting Delft. Vanaf Delft vervolg ik op zondag mijn weg richting Den Haag. Nadat ik Den Haag verlaat ga ik op maandag naar het, voor mij zo vertrouwde, Westland. Hier zal ik op dinsdag alle bekende wegen opzoeken die ik veel te vaak heb gezien tijdens mijn eerste marathontraining. Tegen die tijd gok ik dat ik het rennen enigszins zat ben, maar gelukkig staat er na de lange tocht een trouwe groep enthousiastelingen op mij te wachten op de Pier van Hoek van Holland, ter hoogte van de slagboom. Iedereen is natuurlijk van harte welkom; a.s. dinsdag rond 13.00 zal ik arriveren. Met gezonde zenuwen kijk ik ernaar uit!
 
Dan heb ik nog een laatste, héle mooie toevoeging. Vorige week is de statiegeldbonnen box biAlbert Heijn Hoek van Hollanddd leeggehaald. We hadden géén idee hoeveel er in zou zitten. Na een lange tel sessie (Thanks Bep Roos en Rob Roos) bleek er maar liefst €538,40 in te zitten!  Aan iedereen die daaraan bij heeft gedragen: SUPER bedankt! Dit brengt de totale opbrengst op €1190,60!!! Ik  en Galgo Support Holland zijn iedereen héél dankbaar! Met dit geld gaan een hoop hondjes een mooie toekomst tegemoet!
 
Fantastisch dat er velen van u een steentje hebben bijgedragen en Mandy gesteund hebben, en nog zullen blijven steunen, tot ze op 4 oktober omstreeks 13:00 uur aankomt in Hoek van Holland. Dat wordt een hele mooie en bijzondere Werelddierendag! Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Wij zijn super blij en dankbaar met deze prachtige opbrengst, waarmee we nog meer hondjes naar een mooie, onbezorgde toekomst kunnen helpen. U kunt Mandy, en daarmee dus de Spaanse hondjes, deze 4 dagen nog steeds steunen. Alle beetjes helpen!  >>> Geef.nl/mandyr  

 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: