Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

0615 
      Naam: Dama
      Ras: Herder-mix
      Geslacht: Teef
      Leeftijd: 15-09-2013
      Gesteriliseerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima met reuen en grote, niet onderdanige teefjes. Niet met kleine hondjes
      Katten: Nee
      Gezondheid: Prima! Geënt en gechipt 
      Locatie: Nederland
 
 
 
 
 
 
Deze mooie jongedame is Dama. In Spanje werd ze als klein pupje door een vrijwilliger, vastgebonden aan het hek van de shelter gevonden. Gelukkig werd Dama al snel geadopteerd en kwam in januari 2014 naar Nederland om aan haar mooie nieuwe leven bij haar adoptiegezinnetje te beginnen. Maar helaas, na ruim een jaar kregen we het trieste bericht dat Dama niet langer kon blijven. De familie kon Dama niet bieden wat ze nodig had, omdat ze dominant kon zijn naar sommige honden en ze steeds meer aan de lijn ging trekken. Omdat Dama snel weg moest zijn we meteen op zoek gegaan naar een opvanggezin met voldoende tijd om Dama aandacht te geven en haar te observeren. Helaas is het niet gelukt om een pleeggezin te vinden, maar gelukkig hebben we een andere, professionele, opvang kunnen vinden met verzorgers die veel ervaring hebben met honden die een moeilijke start in het leven hebben gehad. Hieronder leest u hun bevindingen met Dama. 
 
Wat de verzorgers over Dama vertellen  
 
Dama is een ontzettende lieve, vriendelijke en vrolijke herdermix. Ze is gek op mensen in alle formaten, ook kinderen dus. Dama is onwijs lief voor kinderen en speelt graag ze. Ze wil niets liever dan met en voor haar baasje werken. Ze speelt graag met een balletje en struint graag door slootjes. Samen met haar baasje op avontuur gaan vind ze geweldig, als ze maar iets met je samen kan ondernemen.. Lekker het bos in of de stad door, alles kan eigenlijk met haar.  
 
Andere honden vind ze niet altijd geweldig en het vergt wat oefening, geduld en vertrouwen om haar zonder te verblikken of verblozen langs andere honden te geleiden. Maar wanneer de klik en het vertrouwen er wederzijds is, is dit een kwestie van even opletten en dan is er geen enkel probleem. Ze zou samen kunnen leven met een andere hond, als deze maar van een redelijk formaat is en behoorlijk stabiel. Een onderdanig hondje heeft ze niks mee en daar kan ze best heel vervelend tegen doen. Dama kan zich het beste vinden met stabiele reuen en flinke niet onderdanige teefjes. Katten is voor zover bekend geen ideale combi, ze wil er erg graag achteraan.
 
Zoals wij Dama kennen is er van alles mogelijk met wat geduld en duidelijkheid. Kortom, Dama is een super leuke hond, erg speels, zeer aanhankelijk en heel trouw. Dama is aboluut de moeite waard voor een eerste kennismaking in ieder geval. Voor de nieuwe baas....ervaring is een must, een consequent persoon met natuurlijk overwicht zal met haar geen enkel probleem ondervinden.
 
 
    
 
   
 
 
Heeft u interesse in Dama en wilt u haar graag ontmoeten? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Marieke Van Der Lee: 06-16758871. 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: