Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

 
Puppymiddag
 
 
Een tijdje geleden kwamen we op het idee om een middag te organiseren voor de geadopteerde pups (Zac)Nicky, (Margarita)Flor, (Xiki)Donna, Jordi en hun baasjes. Na de nodige voorbereidingen was het zondag 17 april zover. Het beloofde een mooie dag te worden, de zon liet zich al regelmatig zien. 
 
Voordat de pups zouden arriveren, hebben we eerst voor onze eigen honden gezorgd en ze heerlijk laten rennen, zodat de pups alle ruimte konden krijgen om met elkaar te spelen.
 
Om 14:00 uur kwam Nicky met zijn baasjes. Even erna arriveerden ook zijn zusjes Flor en Donna en ook Jordi kwam vanuit België naar Rockanje. Zijn vriendinnetje, whippetpupje Gismo, kwam natuurlijk ook gezellig mee.
 
Wat geweldig leuk om ze weer te zien en wat zijn ze gegroeid. Die Nicky.....wat is hij groot!!! En mooi! Zijn zusjes Flor en Donna zijn ook schitterende meisjes. Geweldig om ze bij elkaar te zien, een prachtig stel honden. En Jordi, nog maar 2 weken in België en wat ziet ook hij er goed uit en wat is hij lief! En zijn vriendinnetje Gismo....wat een schatje ook! 

 

Klik op foto's voor vergroting 

    

 
Na iedereen en de pups verwelkomt te hebben, was het natuurlijk het moment daar voor de hondjes. En wat een feest werd dat. Er werd gerend en gespeeld en tussendoor kwamen ze ook even bij hun families kijken. 
 
Terwijl de pups heerlijk met elkaar aan het ravotten waren, werd er onderling, onder het genot van een drankje en een hapje, ervaringen uitgewisseld. 
Van alle kanten werden er foto's geschoten en gefilmd, prachtig! Iedereen genoot van de honden, ze te zien genieten, van de ontmoeting met elkaar en de verhalen.
 
Aan het eind van de middag kwamen onze honden er ook bij en dat ging prima samen. Er werd nog wat gespeeld, maar de moeheid nam nu toch wel toe.
Tja, ze waren ook zo druk met elkaar bezig geweest............  
 

 

    
 
 
Om ca. 18:00 uur ging iedereen met hun uitgebluste hondje weer richting huis. Wat zullen ze heerlijk geslapen hebben na deze leuke speeldag. 
 
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag. Het was super leuk om de pups en hun baasjes weer te zien, de verhalen te horen en te zien hoe blij iedereen is met hun viervoeter. Kortom, een hele fijne, ontspannen en gezellige dag! 
 
 
 
 
 

Kijk hier>>  voor meer foto's.

 
Dit leuke filmpje is gemaakt door Jan Piet, uit het foto- en filmmateriaal dat Irenke (van Flor) zondag gemaakt heeft. Dank jullie wel! 
 
 
 
Er zijn meer dan 2000 foto's gemaakt en vele uurtjes aan filmpjes. U begrijpt dat die niet allemaal geplaatst kunnen worden.
We hebben alvast een paar leuke foto's uitgezocht en zullen er nog meer volgen.
 
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: