Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

9 oktober 2009
 
 
Deze video kreeg ik uit Spanje van Sandra Rodriguez van de shelter El Refugio Escuela.
Ik wil die heel graag met jullie delen.

Ik vind geen woorden, maar voel des te meer! Deze beelden zijn mij bekend en ze raken me steeds weer. Maar wat een geweldig lief gebaar van Sandra om een complicatie te maken! Een gebaar dat zegt dat de vrijwilligers van RES van de honden houden en blijven houden, ook als ze geadopteerd zijn! Maar ze houden ook van mensen, van iedereen die zich inzet voor de honden, op welke manier dan ook. Dus ook van adoptanten die hun hondjes die zo nodige betere toekomst willen geven!

Zij denken niet: "zo, die hond is ook geadopteerd". Nee zij willen graag weten hoe het met de honden gaat, ze willen de honden blijven volgen!
Zij zetten zich dag in dag uit, met hart en ziel, in voor de honden. Elke dag worden zij geconfronteerd met vreselijk leed. Zij redden de honden, vangen ze op en verzorgen ze met alle liefde die ze in zich hebben. Ze geven niet op, ze blijven vechten en doen alles, maar dan ook alles om de honden hun eerste stap naar het paradijs te kunnen laten maken.

En als de honden zover zijn dat ze naar het paradijs kunnen, naar hun nieuwe families, moeten ze afscheid nemen. Afscheid met een lach en een traan. Een lach, omdat ze zo blij zijn dat weer een hond een betere toekomst tegemoet gaat. Een traan, omdat zij van de honden die zij liefdevol verzorgd hebben en waar ze van zijn gaan houden, afscheid moeten nemen.

Wat belangrijk is het, om van onze kant deze lieve vrijwilligers op de hoogte te blijven houden over de honden. Een verhaaltje hoe het met ze gaat, een foto, een filmpje. Ik weet dat ze daar heel blij mee zijn en zo dankbaar! En ze verdienen het! Wij werken hard, maar zij werken zoveel harder!!!

 
Mírame - Look at me
 
Anja y Ray. Dos corazones. Un alma.

La letra de la canción de Maria Daines que suena en el vídeo, expresa mejor que cualquier frase que podamos inventar, el amor que ha unido las vidas de Ray y Anja.

Para Anja. Para Ray. Para Helena. Para todos los voluntarios que por ellos, dejan su vida a un lado. Para ti.

Anja and Ray. Two hearts. One soul.
Lyrics from Heart and soul of Maria Daines is the best way to say with words the love between Ray and Anja.

This video is for Anja. For Ray. For Helena. For the volunteers they lay down their lifes for them.

 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: