Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

  
 
Bewakings camera's
 oktober 2009
 
 
Op 14 oktober 2009 werd ik uitgenodigd door dhr. Golubew, installateur alarm en beveiliging van de firma Techno Security Systems uit 's-Gravenhagen (Leidschendam). Dit naar aanleiding van mijn verhaal over de onveiligheid van de shelters in Spanje en over de diefstallen van de honden aldaar.
 
Na een hartelijk welkom met een bakje koffie kreeg ik een rondleiding door zijn bedrijf, wat veel indruk op mij heeft gemaakt. Bij het magazijn aangekomen vroeg dhr. Colubew mij hoe een gemiddelde shelter er uitziet. Nadat ik aan hem dit uitgelegd had gingen de kasten open en hij toonde mij een harddisc-recorder waarop zes camera's op aangesloten kunnen worden. Deze recorder is met 2 harddics van ieder 120GB geheugen, dus 240GB opslagruimte (en dat is heel veel) uitgerust. Daarnaast ook 5 camera's met diverse lenzen, 2 behuizingen, een zwakstroomverdeler en alles wat er verder bij hoort.

Ik werd er helemaal stil van, te bedenken dat dit topmateriaal is. Hiermee kan men een shelter compleet in beeld brengen en volledig bewaken.
Het motto van dhr. Colubew is dan ook "als je iets doet moet je het goed doen", en dat heeft hij dan ook  meer dan waar gemaakt.

Nadat we alles ingeladen hadden en dhr. Colubew mij vertelde dat hij er over zal nadenken of hij in de toekomst meer kan betekenen voor GSH, ben ik met een zeer voldaan gevoel naar huis gereden.

Hierbij wil ik  namens GSH dhr. A. Golubew en zijn zoon Mark van Techno Security Systems bedanken voor deze zeer gulle gift.

We zullen later op de site bekend maken naar welke shelter deze camera's gaan. Indien mogelijk zullen wij zelf de camera's in de shelter gaan plaatsen.

Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte

Janus 


  
 
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: