Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

1017
      Naam: Magui  
      Ras: Galgo
      Geslacht: Teef
      Leeftijd: 03-03-2013
      Gesteriliseerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Prima
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Spanje
 
 
 
 
 
Magui komt van een jager in Cordoba die, naar wat de vrijwilligers te horen kregen, zijn honden als huisdier hield, maar te oud was en niet meer voor ze kon zorgen. Magui was niet in slechte conditie, maar wel erg timide. Niet zo vreemd als je altijd een thuis hebt gehad en ineens in een asiel tussen veel vreemde en blaffende honden terechtkomt. Gelukkig gaat het nu heel goed met haar. Magui is 67 cm hoog en weegt ongeveer 27 kg. 
 
Magui had het in het begin best moeilijk in de shelter en was erg verlegen, maar daar is niets meer van terug te zien. De vrijwilligers nemen haar regelmatig mee om te wandelen en nu is ze heel erg blij als ze de vrijwilligers ziet. Ze zoekt graag contact en geniet van de aandacht die ze krijgt. Magui is een lief en gevoelig meisje dat veel liefde nodig heeft om zich vertrouwd te kunnen voelen. Gezien haar lieve, zachte karakter, denken de vrijwilligers dat Magui goed bij kinderen geplaatst kan worden, mits ze niet te druk zijn en haar zacht en respectvol met haar omgaan.          
 
Met de andere honden in de shelter heeft Magui helemaal geen problemen, ze is vriendelijk en geniet volop als ze met haar hondenvriendjes kan rennen en spelen. Tijdens de wandelingen met de vrijwilligers loopt ze op veilig terrein los, is heel gehoorzaam en heeft nog nooit problemen veroorzaakt met de andere honden. Wij plaatsen haar dan ook het liefst bij een gezin die al een stabiele en speelse hond hebben, want dit meisje heeft echt gezelschap van een andere hond nodig, anders zal ze zich alleen en verdrietig voelen. Magui reageert goed op de katten in de shelter, ze vertoont totaal geen interesse in ze.

Voor lieve, aandoenlijke Magui zoeken we een warm en veilig thuis waar ze alle tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe mensen en omgeving, in haar eigen tempo. Magui is het best op haar plaats bij mensen die in een rustige omgeving wonen en een tuin hebben, waar ze heerlijk met haar hondenvriendje(s) kan spelen.
 
Heeft u interesse in Magui of vragen? Stuur dan gerust een email naar ons adoptieteam  
 
 
    
 
       
 
     
 
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: