Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

1017
      Naam: Joya
      Ras: Galgo
      Geslacht: Teef
      Leeftijd: 10-09-2010
      Gesteriliseerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Niet bekend
      Honden: Prima
      Katten: Niet bekend, kan getest worden
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Spanje
 
 
 
 
Begin januari, aan het eind van het jachtseizoen, werden tien galgo's gered uit Cáceres, een provincie in Zuid Spanje waar jagen met galgo's heel populair is.
En einde jachtseizoen betekent dat jagers hun galgo's niet meer nodig hebben en dus van ze af willen. Gelukkig lukte het de vrijwilligers de jagers te overtuigen om hun galgo's aan hun mee te geven en ze niet in het jachtgebied achter te laten, of te dumpen in een dodingstation. Joya, zoals de vrijwilligers haar genoemd hebben (haar naam bij de jager was Vista Alegre), is één van de galgo's die door haar jager is afgestaan. En nu wacht dit lieve meisje op een liefdevol thuis waar ze de rest van haar leven mag blijven. Joya is een gezonde galga van zeven jaar oud, is 64 cm hoog en weegt ongeveer 24 kg.
 
Joya is een lieve en bescheiden galga. In het begin was ze verlegen en voelde ze zich niet op haar in de drukke shelter met mensen die ze niet kende en met zoveel blaffende honden. Maar ze heeft zich toch snel weten aan te passen aan het leven in de shelter en heeft ze vertrouwen in de vrijwilligers gekregen. Voor vreemde mensen is ze nog verlegen en terughoudend, maar als ze de tijd krijgt om mensen te leren kennen en ze ervaart dat haar geen kwaad meer wordt aangedaan en het veilig is, groeit haar vertrouwen. We weten nog niet hoe ze op kinderen reageert, maar gezien haar zachte, bescheiden karakter denken we dat ze goed geplaats kan worden in een gezin met oudere en niet te drukke kinderen. Joya loopt heel netjes mee aan de riem en ze zal zeker een hele fijne metgezel zijn voor mensen die graag wandelen. 
 
Joya kan met alle honden in de shelter heel goed overweg, ze is sociaal en heeft nog nooit problemen gemaakt. We weten nog niet hoe ze op katten reageert, dat is nog niet getest.

Voor lieve, bescheiden Joya zoeken we een warm en veilig thuis waar ze alle tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe omgeving. Wie geeft dit 7-jarige schatje een tweede kans op een gelukkig leven?

Heeft u interesse in Joya of vragen? Stuur dan gerust een email naar ons adoptieteam   
 
 
   
 
     
 
   
 
    

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: