Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

0115
      Naam: Santo
      Ras: Galgo
      Geslacht: Reu
      Leeftijd: 10-10-2010
      Gecastreerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Nee
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt 
      Locatie: Spanje     
 
 
 
 
 
 
 
 
Santo is in juli 2011 door een vrijwilligster van onze shelter gevonden in Valencia. Eenzaam en verlaten liep hij in de drukke straten van deze grote stad en niemand die zich om hem bekommerde. Ach het is maar een Galgo... Hij heeft geluk gehad dat de vrijwilligster daar was, ze ging meteen naar hem toe om hem te helpen. Wie weet hoe lang hij al rondliep in de hete zon, het arme dier was totaal uitgeput en uitgedroogd. Santo bleek ook nog eens een gebroken neus te hebben. Hoe dat gebeurd is weten we niet, maar wat heeft deze jongen veel geleden. Afgedankt, op straat, op straat gegooid en aan zijn lot overgelaten. Alleen en gewond moest hij zichzelf maar zien te redden. Onbegrijpelijk waartoe mensen in staat zijn, hoe harteloos ze zijn om zo'n onschuldig en lief dier zoveel leed aan te doen. Dankzij de liefdevolle zorgen van het pleeggezin is Santo weer helemaal hersteld. Van zijn gebroken neus heeft hij een klein deukje overgehouden, maar hij heeft er totaal geen last van.
 
In 2013 werd Santo positief getest op leismania. Hij is hiervoor behandeld en is in januari 2015 negatief getest. Hij is nooit ziek geweest en had ook geen symptomen. Zijn lever en nieren zijn helemaal intact, zijn vacht glanst en hij is een vrolijke hond.
 
Santo verblijft al vanaf hij gevonden is, in 2011, in het pleeggezin, hij wordt maar niet gezien. Hij heeft eerder op onze adoptiepagina gestaan en even leek het geluk met hem te zijn, eindelijk werd hij geadopteerd in Spanje. Maar helaas, dat geluk heeft niet lang mogen duren. Zijn vrouwtje werd zwanger en de familie was bang dat Santo te wild zou zijn voor hun aankomende kleine. Gelukkig kon hij terug naar zijn pleegmoeder, maar Santo zoekt dus nog steeds zijn eigen warme plekje, zijn eigen thuis!
 
Santo is een schitterende Galgo van 66 cm hoog, 88 cm lang en weegt ongeveer 25 kilo. Deze jongen houdt zielsveel van mensen. Hij is heel aanhankelijk en altijd heel vriendelijk en vrolijk tegen iedereen, en vindt het heerlijk om met je te knuffelen. Ook kinderen vind hij lief en leuk. Met dominante reuen kan hij in het begin wat dominant zijn, maar hij is goed te corrigeren, hij is onderdanig naar zijn baas en luistert goed. Met teefjes en niet dominante reuen kan hij heel goed overweg. Kleine hondjes vind hij in het begin niet zo leuk, maar als hij ze eenmaal kent gaat hij goed met ze om. Hij moet in het begin even rustig en voorzichtig kennis met ze kunnen maken. Bij zijn pleegmoeder leeft hij samen met kleine honden en dat gaat prima.
 
In huis gedraagt Santo zich perfect. Hij is erg rustig en kan heel goed alleen thuis zijn, is heel zindelijk, blaft niet en maakt niets kapot. Santo loopt heel netjes aan de lijn en kan ook goed los lopen, hij is heel gehoorzaam en makkelijk. Hij houdt van spelen en rennen, maar kan ook lekker lui zijn. Santo is gewoon tevreden met wat hij krijgt. Kijkt u nog eens naar zijn mooie foto's en filmpjes...Bij wie mag deze goedhartige, makkelijke galgo eindelijk zijn for-ever-home vinden? Wie kiest voor onze lieve, kanppe Santo?! 
 
Voor meer informatie over Santo kunt u contact opnemen met het adoptieteam
 

   
 
          
 
    
 
   
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
 
 
 
Santo wordt gesponsord door Eric en Ina Venema voor 15 euro per maand en door Lizette van der Werff voor 10 euro per maand
 
 

 

 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: