Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

0317
      Naam: Chocolate
      Ras: Podenco-mix
      Geslacht: Reu
      Leeftijd: 02-07-2015
      Gecastreerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen Nog niet bekend
      Honden: Prima
      Katten: Nee
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Spanje
 
 
 
 
 
 
Dit is Chocolate, een podenco mix van 1½ jaar oud. Hij liep zwervend rond in Cordoba, samen met  zijn andere broertjes en zusje. Een vrouw gaf ze elke dag iets te eten en toen ze de hondjes kon pakken heeft ze ze naar de shelter gebracht. Gelukkig van de straat en veilig. Zijn zusje en een broertje zijn inmiddels geadopteerd, Chocolate wacht nog steeds op een fijn thuis. Deze mooie jongen is 53 cm hoog, 60 cm lang en weegt ongeveer 21 kg. 
 
Chocolate is een heerlijke hond die vrolijk in het leven staat. Hij is heel sociaal en heel erg lief. Chocolate is altijd blij en vriendelijk tegen iedereen en kan niet wachten als hij de vrijwilligers ziet en dat ze bij hem komen. Hij kan dan ook huilen als hij ze ziet, maar nog niet naar hem toekomen. Maar toen hij alleen in de kliniek was, huilde hij nooit. Het is dus waarschijnlijk meer huilen omdat hij de vrijwilligers ziet en zo graag bij ze wil zijn en even lekker kan knuffelen. Hoe hij
op kinderen reageert is nog niet echt uitgeprobeerd, maar gezien zijn lieve, open karakter denken wij dat hij ook heel vriendelijk voor kinderen is. Chocolate vindt  iedereen lief en leuk. Met de andere honden kan Chocolate heel goed overweg. Hij speelt graag met ze en weet goed zijn plaats, hij heeft nog nooit problemen gemaakt. Op katten reageert hij niet goed, maar er is vast wel een fijn thuis voor hem waar geen katten wonen? 
 
Chocolate is werkelijk een hele lieve, leuke, onbevangen hond die een fijn eigen plekje verdient bij een lieve familie. Wie geeft deze lieverd een warm thuis?
 
Voor meer informatie over Chocolate kunt u contact opnemen met ons adoptieteam 
 
 
   
 
    
 
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: