Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

0317
      Mirco is reeds geadopteerd!      
      Ras: Galgo
      Geslacht: Reu
      Leeftijd: 08-07-2015
      Gecastreerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Prima
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Spanje
 
 
 
 
 
 
Ook Mirco is door zijn jager afgestaan aan de shelter, met weer hetzelfde trieste verhaal...Niet bruikbaar meer voor de jacht, dus waardeloos en weg ermee!
We zullen noot begrijpen hoe vreselijk er met deze prachtige, zachtaardige windhonden wordt omgegaan, hoe ze behandeld worden en zo makkelijk worden gedumpt.  Aan de andere kant zijn we blij als jagers hun galgo's in ieder geval naar de shelter brengen en ze niet op straat, in dodingstations of putten dumpen, ophangen etc. Eenmaal liefdevol opgevangen door de vrijwilligers krijgen ze gelukkig nog een kans op een beter leven. Mirco heeft die kans gekregen, nu nog zijn eigen thuis vinden voor hem. Mirco is 63 cm hoog en weegt ongeveer 25 kg.
 
Mirco is een prachtige galgo met een stabiel karakter. Hij is goed in balans, is vol vertrouwen en staat vrolijk in het leven. Hij is heel lief en altijd vriendelijk voor alle mensen, groot en klein. Mirco is aanhankelijk en vindt het heerlijk om aangehaald te worden en met je te knuffelen.
 
Met de roedel waar hij mee samenleeft in de shelter kan hij heel goed overweg, en ook op de katten reageert hij goed. Mocht Mirco bij een kat komen te wonen, dan raden wij altijd aan de kennismaking goed te begeleiden en ze rustig aan elkaar te laten wennen. In een nieuwe omgeving is alles spannend en anders, en niet ieder kat is/reageert hetzelfde.
 
 
    
  
    

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: