Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

0717
      Naam: Magic  
      Ras: Galgo
      Geslacht: Reu
      Leeftijd: 05-02-2012
      Gecastreerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Nee
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Spanje
 
 
 
 
 
 
Het verhaal van Magic is intens triest. Magic leefde bij zijn jager vastgebonden in een donker en smerig hok. Om zijn bek een ijzeren ketting om blaffen te voorkomen. Gelukkig kon Magic gered worden uit deze hel, hij verblijft nu veilig in de shelter en krijgt alle zorg en liefde die hij nooit gehad heeft. Op de eerste foto's ziet u Magic in de erbarmelijke omstandigheden waarin hij leefde... Hartverscheurend! Maar kijkt u vooral ook naar de andere foto's van Magic wat een prachtige en blije galgo hij nu is. Deze o zo vriendelijke black beauty is 68 cm hoog en weegt 27 kg. 
 
Gelukkig heeft Magic geen geestelijke wonden overgehouden aan zijn ellendige bestaan, hij is aanhankelijk en vol levenslust. Alleen de littekens op zijn neus die de ijzeren ketting heeft achtergelaten herinnert ons aan zijn afschuwelijke verleden. Magic is een hele lieve, rustige en stabiele galgo. Hij zoekt graag de nabijheid van mensen en is zo blij en dankbaar voor de aandacht en liefde die hij krijgt. Magico geniet met volle teugen van alle mooie dingen die hij nu mag meemaken. En hij houdt van water, heerlijk vindt hij het om in water te spelen. Met de andere honden kan hij het prima vinden, hij heeft nog nooit problemen gemaakt. Magico kan niet met katten, dus we zoeken voor hem een thuis waar geen katten wonen. 
 
Lieve Magic, ondanks een ellendig, liefdeloos bestaan houdt hij nog altijd van mensen. Bij wie mag hij eindelijk het grote geluk vinden? Magic zal u zo ongelofelijk dankbaar zijn en al zijn liefde ervoor teruggeven. 

Heeft u interesse in Magic of nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar ons adoptieteam  
 
      
    
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Magic wordt gesponsord door Sylvia Heeren voor 5 euro per maand  

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: