Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

1017
      Naam: Fandango
      Ras: Mix Franse Buldog-Pincher
      Geslacht: Reu
      Leeftijd: 17-02-2017
      Gecastreerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Prima
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Spanje
 
 
 
 
Dit is Fandango, het broertje van Sevillana, die ook op onze website ter adoptie staat. Ze zijn als klein pupje van drie maanden in de shelter terechtgekomen nadat de eigenaar had gebeld dat hij niet meer voor ze kon zorgen en van ze af wilde. Hij had zijn teefje, een Franse Bulldog, laten dekken door een Pincher in de hoop geld te verdienen aan het nest pupjes. Maar niemand wilde zo'n pupje kopen en kleine hondjes worden groot, geeft meer werk en gaan meer eten...Dus in plaats van geld aan ze te verdienen hebben ze hem alleen maar geld gekost. Natuurlijk werd er geen nee gezegd en zijn de kleintjes meteen opgehaald en veilig in de shelter ondergebracht. Inmiddels zijn ze acht maanden oud en het wordt de hoogste tijd dat ze een eigen thuis krijgen. Ze zijn kerngezond en helemaal klaar om naar hun adoptiefamilie te gaan.
 
Wat een dotje is Fandango! Dit kleine ventje houdt zielsveel van mensen en is gek op knuffelen. Fandango is een vrolijk, ondernemend en speels hondje. Met de andere honden in de shelter kan hij het heel goed vinden en met de katten heeft hij ook geen problemen. Ach, het is een onschuldig jong hondje waar geen kwaad in zit en waar je alleen maar zielsveel van kunt houden.  
 
Voor lieve, aandoenlijke Fandango zijn we op zoek naar een fijn gezin dat weet wat het is om een jonge hond in huis te hebben en goed op te voeden. Dat vraagt tijd en geduld, maar vooral begrip en een berg liefde. Wie sluit dit aandoenlijke schatje in zijn/haar hart en geeft hem een mooie, onbezorgde toekomst?
 
Heeft u interesse in Fandango of vragen? Stuur dan gerust een email naar ons adoptieteam
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: