Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

0917
      Naam: Cassiella
      Ras: Galgo
      Geslacht: Teef
      Leeftijd: 02-01-2017
      Gesteriliseerd: Nog niet
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Prima
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Spanje
 
 
 
 
Cassiella is één van de pups uit het nest dat begin juni door Carmen van Parenas Pfotenhilfe werd gevonden in een vuilcontainer voor de deur van de shelter.  Kleine, kwetsbare pupjes, weggegooid als oud vuil...Hoe harteloos moet je zijn om zoiets wreeds te kunnen doen. Drie zusjes en een broertje van Cassiella: Jael, Merlina, Riddia en Gabriel staan ook op onze website ter adoptie. Bij al deze lieverds zult u hetzelfde trieste verhaal lezen. 
 
We weten niet hoe lang de arme kleintjes bloodgesteld zijn aan de hitte in de container, maar ze waren er slecht aan toe. Voorzichtig werden ze uit deze bloedhete gevangenis gehaald - weg uit de zon - en onmiddellijk voorzien van veel vers en koel water. Dankzij de tomeloze inspanningen van de vrijwilligers hebben ze het overleefd, maar al snel kwam de volgende schok. Alle pups hadden vervormde voorpootjes, waarschijnlijk ontstaan doordat ze bij de eigenaar in te kleine hokken hebben gezeten, uitgedroogd waren, slechte voeding hebben gekregen en gebrek aan vitaminen. Door deze verwaarlozing hebben de botten niet normaal kunnen groeien. Ze zijn door een specialist onderzocht en nu ze goed, compleet voer en vitaminen krijgen zijn de botten beter mee gaan groeien en staan de pootjes al een stuk rechter. De pootjes staan nog wel ietsjes naar buiten (X stand), maar lang niet meer zo erg. Belangrijkste is dat ze er totaal geen last van hebben en gewoon een normaal leven kunnen leiden, zoals alle honden. Ze hebben geen pijn en genieten volop van het leven.
 
Inmiddels zijn deze pups 9 maanden oud en wachten nog steeds op fijn  thuis. Het is altijd moeilijk om voor hondjes met een “handicap” een thuis te vinden, maar juist deze hondjes verdienen als geen ander een tweede kans. Immers kunnen zij er toch ook niets aan doen dat ze door hun eigenaar zo verwaarloosd zijn en vervolgens zijn gedumpt in een container om te sterven? Natuurlijk gaan wij ook voor deze lieverds ons uiterste best doen om adoptiegezinnen te vinden die het helemaal geen probleem vinden dat hun pootjes er wat anders uitzien en met alle liefde één van deze galgo pups willen opnemen in huis. Ze zijn allemaal kerngezond, vreselijk lief en zoals het alle gezonde pups betaamd, nieuwsgierig, ondernemend, speels en op z‘n tijd natuurlijk ook ondeugend. 
Met de andere honden in de shelter kunnen ze allemaal prima overweg en ook op de katten reageren ze goed.  
 
Voor lieve Cassiella zijn we op zoek naar een fijn gezin dat weet wat het is om een pup in huis te hebben en goed op te voeden. Cassiella is nog heel jong en moet natuurlijk nog veel leren. Dat vraagt tijd en geduld, maar vooral begrip en een berg liefde. Bij wie mag deze schoonheid haar zo welverdiende gouden mandje vinden?   
 
Heeft u interesse in Cassiella of vragen? Stuur dan gerust een email naar ons adoptieteam 
 
 
   
 
    
 
   

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: