Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

1017
      Naam: Caridad
      Ras: Bodeguero-mix
      Geslacht: Teef
      Leeftijd: 13-06-2011
      Gesteriliseerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Niet bekend
      Honden: Prima
      Katten: Prima
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia eb Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Spanje
 
 
 
 
Iemand belde de shelter over een verlaten hoogzwangere hond die op het punt stond te bevallen. Een vrijwilliger is meteen op weg gegaan en toen ze bij het hondje aankwam, ontdekte ze dat ze onlangs was bevallen, maar van haar pups geen enkel spoor. Er is nog naarstig naar de pups gezocht, maar zijn helaas niet gevonden. Arme schat, wat is er toch gebeurd? Ze kan het ons niet vertellen en we zullen het nooit weten...Het moedertje is liefdevol door de vrijwilligers opgevangen en gaven haar een naam: Caridad! Caridad had een vreemd bultje op haar onderlip wat verwijderd en onderzocht is, en gelukkig was het niet kwaadaardig. Caridad is inmiddels helemaal hersteld en het gaat super goed met de kleine meid. Nu nog een liefdevol thuis voor haar vinden.
Caridad is 39 cm hoog en weegt 9 kg. 
 
Caridad is een ontzettend lief, vrolijk en heel aanhankelijk hondje. Ze is een echte kroelkous en gaat op haar rug liggen als ze geaaid wil worden. Als je haar oppakt zonder haar eerst te aaien, gaat ze vroeg of laat huilen...voor het geval dat ze haar aaitjes niet krijg. Ze weet precies hoe te krijgen wat ze wil. Het is ook zo'n onweerstaanbaar schatje. Caridad houdt er dus echt van om lekker bij haar mensen te zijn en aandacht en liefde te krijgen. 
 
Met de andere honden in de shelter kan ze heel goed overweg, ze is heel sociaal en rent en speelt graag met ze. Met de katten heeft ze ook helemaal geen problemen. Mocht Caridad bij een kat komen te wonen, dan raden wij altijd aan de kennismaking goed te begeleiden en ze rustig aan elkaar te laten wennen. 
In een nieuwe omgeving is alles anders en spannend en niet ieder kat is/reageert hetzelfde.
 
Caridad is werkelijk een leuk en blij hondje dat graag speelt, maar vooral ook veel van knuffelen houdt. Bent u al verliefd op het meisje?
 
Heeft u interesse in Caridad of vragen? Stuur dan gerust een email naar ons adoptieteam    
 
  
    
 
   
 
   
 
   
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: