Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

0816
      Naam: Tito   
      Ras: Podenco-mix
      Geslacht: Reu
      Leeftijd: 11-02-2016
      Gecastreerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Prima met de katten in het pleeggezin
      Gezondheid: Prima! Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Nederland
 
 
 
 
 
 
 
Arme Tito, wat een pechvogeltje! Tito is één van de hondjes die geboren zijn in het huis van de dierenarts, nadat zijn moeder Sofia hoogzwanger in het dodingstation werd afgegeven. Sofia en Turok, een broertje van Tito zijn inmiddels geadopteerd via Galgo Support Holland. Tito werd als schattig klein pupje geadopteerd in Spanje, maar al snel bleek dat de adoptant geen zin had om tijd vrij te maken voor Tito. Er werd nauwelijks met hem gewandeld en omdat hij speels en actief was vonden ze hem maar lastig. Vaak werd hij opgesloten en uiteindelijk naar het dodingstation gebracht. Tot groot verdriet van de dierenarts die zich juist zo hard heeft ingezet om Tito juist deze nare plek te besparen. Tito lijdt zichtbaar en huilt de hele dag om zijn familie. Arme Tito, een onschuldig pupje, alleen maar lief en zoals alle gezonde pups speels en ondernemend, en daarvoor gedumpt....weg ermee, geen zin in. Zo triest. We hopen dat Tito snel een liefdevol thuis vindt waar hij gewoon pup mag zijn, en onbezorgd en veilig kan opgroeien.
 
 
UPDATE 8 DECEMBER 2016

Nieuwe foto's en filmpjes van Tito. Wat een geweldig hondje isTito toch! Onbegrijpelijk dat hij nog steeds zijn adoptiegezin niet heeft gevonden, hij is zó lief en leuk. Tito is een heerlijk onbevangen hondje van 10 maanden oud. Hij staat vrolijk in het leven, is heel sociaal en vindt iedereen alleen maar lief en leuk. Met andere honden, groot en klein, reu en teef kan hij heel goed overweg, speelt graag met ze en maakt nooit problemen. Op veilig terrein loopt hij los en luistert goed, je hoeft hem maar te roepen en hij is bij je. Met katten heeft hij ook helemaal geen problemen. Kijkt u nog eens naar zijn mooie foto's en filmpjes....
Bij wie mag dit super lieve, leuke ventje komen wonen? Waar staat zijn definitieve gouden mandje?
 
Tito is dus al in Nederland, u kunt zo kennis met hem gaan maken. Voor meer informatie over Tito kunt u contact opnemen met ons adoptieteam      
 
 
   
 
   
 
    
 
 
 
 
 
UPDATE 25 SEPTEMBER 2016
 
Voor pup Tito hebben we een fijn pleeggezin gevonden en hij verblijft sinds 9 september in Nederland. Vanwege vakantie van het pleeggezin, is Tito de eerste twee weken opgevangen door een ander gezin. Inmiddels is Tito verhuisd naar het pleeggezin, waar hij wacht op zijn definitieve gouden mandje. U kunt hem nu dus zo ontmoeten om kennis met hem maken, en het pleeggezin kan u alles vertellen over het lieve ventje.
 
 
UPDATE VAN HET PLEEGGEZIN  
 
Tito is een heel lief, vrolijk en makkelijk hondje. Vanaf het eerste moment heeft hij zich heel goed aangepast. De eerste ontmoeting met onze drie honden verliep zonder problemen en hij wilde meteen spelen. Met onze katten kan hij ook heel goed overweg, hij doet ze helemaal niets. Naar vreemde katten buiten blaft hij en wil achter ze aan.
 
Tito is nog heel jong en natuurlijk speels en ondernemend. Soms blijft hij uitdagen om te spelen, maar als we hem laten weten dat het nu wel even genoeg is, dan stopt hij ook. Hij is erg slim en leert heel snel. In een mum van tijd heeft hij leren zitten en pootje leren geven. Op veilig terrein loopt hij los en luistert heel goed. Hij is gek op zwemmen en apporteren en als we andere honden tegenkomen, maakt hij nooit problemen. Tito is heel sociaal en vindt iedereen lief en leuk! In huis is hij speels, maar ook rustig, hij begrijpt wanneer het genoeg is en dan gaat hij zijn eigen gangetje met een speeltje, of lekker liggen slapen. 's Nachts horen we hem niet en hij is ook al goed zindelijk. Tito is een geweldig hondje en we zijn super trots op hem zo goed hij het doet!   
 
   
      
 
     
 
 
 
 
 
UPDATE VAN HET EERSTE OPVANGGEZIN
 
Tito is nu bijna een week in Nederland en wat doet hij het goed! Vol energie geniet hij van zijn nieuwe, nog jonge leven zonder ook maar een keer vervelend te zijn. Het liefst wil hij de hele dag met je spelen, vooral balletjes apporteren doet hij graag, maar als je aangeeft dat niet te willen stopt hij ook netjes. Tito is jong en enthousiast. Hij wil het liefst overal mee naartoe, wandelen in het bos, rennen, zelfs zwemmen kan hij als de beste als hij een stokje wil apporteren. Het schoolplein, de winkels, alles is leuk en hij is overal braaf. Soms wordt hij even geprikkeld maar de rust keert al snel terug. Kinderen, andere honden, geen probleem. Tito kan ook al een paar uur alleen blijven, met andere honden, wat toch wel erg knap is! Hij is ook mee geweest naar de geffense Plas, waar  veel andere honden, mensen en kinderen waren en dat ging heel goed. Tito heeft heerlijk gerend, gespeeld met andere honden, en kwam ons regelmatig even opzoeken.
 
Het leven is een feest voor Tito, hij wil van iedere minuut genieten en dat doet hij dan ook. Daarom bouwen we ook af en toe bewust even rust in, hij is tenslotte ook nog maar een pup. Tito zou het fantastisch doen in een actief gezin, met of zonder kinderen, die met hem samen het feest van het leven willen vieren! En wie wil dat nou niet?
 
 
      
 
      
 
 
 
Wat mooi om te lezen wat een lieve en leuke pup Tito is en hoe fantastisch hij het doet. Nu nog zijn definitieve adoptiegezin vinden, waar hij de rest van zijn leven mag blijven. Tito kan in elk gezin geplaatst worden, het liefst waar al een hond aanwezig is, waar hij lekker mee kan rennen en spelen. Mocht Tito bij een kat geplaatst worden, dan adviseren wij altijd de kennismaking goed te begeleiden en ze rustig aan elkaar te laten wennen. In een nieuwe omgeving is alles anders en spannend, en niet ieder kat is/reageert hetzelfde.  
 
Voor meer informatie over Tito kunt u contact opnemen met ons adoptieteam

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: