Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

1215
      Naam: Kika
      Ras: Bodeguero-mix
      Geslacht: Teef
      Leeftijd: 14-11-2012
      Gesteriliseerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Prima
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Locatie: Spanje
 
 
 
 
 
 
Kika heeft een slechte start van haar leven gehad. Haar moeder was een zwerfhond en is op straat bevallen van haar pups. Een paar kinderen maakten een beschut plekje en zorgden voor de hondjes tot ze groot genoeg waren om weggegeven/geadopteerd te worden. Kika werd afgegeven bij een shelter, maar gelukkig nam een lieve mevrouw het kleine meisje onder haar hoede en heeft haar mee naar huis genomen. Inmiddels is Kika 4 jaar en wacht nog steeds op haar eigen thuis. Kika is 46 cm hoog en weegt ongeveer 12 kg.
 
Kika is een heel lief, aanhankelijk, speels en actief hondje. Voor mensen die ze niet goed kent is ze in het begin wat afwachtend en dan kan ze even gaan blaffen, maar dat duurt niet lang. ze vertoont absoluut geen agressie, ze moet gewoon eerst even de kat uit de boom kijken. Voor kinderen is Kika heel erg lief.
In huis gedraagt Kika zich keurig. Ze kan, met de andere honden in het opvanggezin, goed alleen thuis blijven, is goed zindelijk, blaft niet en maakt niets stuk.
Met de honden waar ze mee samenleeft kan Kika goed overweg en speelt graag met ze. Naar onbekende honden kan ze even blaffen, maar als ze bij ze is, is ze heel vriendelijk en wil met ze spelen. Katten wekken haar nieuwsgierigheid, maar ze doet ze geen kwaad en wil graag met ze spelen. Mocht Kika bij een kat komen te wonen, dan raden wij altijd aan de kennismaking goed te begeleiden en ze rustig aan elkaar te laten wennen. In een nieuwe omgeving is alles anders en spannend, en niet alle katten zijn/reageren hetzelfde. Andere kleine huisdieren (konijnen en vogels) wil ze opjagen, dan komt haar jachtinstinct naar boven.
 
Kika is een energiek hondje dat heel graag mee gaat wandelen. Ze loopt netjes aan de riem en kan in veilig gebied loslopen, ze luistert goed. Buiten is ze niet angstig, maar ze leeft nu in een zeer rustige omgeving en is niet gewend aan het drukke stadsleven met harde geluiden.
 
Voor Kika zoeken we een sportief baasje die het leuk vindt om lekker samen met Kika op pad te gaan. Heerlijke wandelingen maken en lekker kunnen rennen en spelen. Kika is het best op haar plaats bij mensen die de ruimte en één of meerdere honden hebben. Een tuin waar ze heerlijk met andere honden kan rennen en spelen heeft ze echt nodig. Wie geeft lieve Kika eindelijk haar eigen thuis?   
 
Voor meer informatie over Kika kunt u contact opnemen met ons adoptieteam 
 
 
        
 
        
 
 
                
 
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: