Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

0517
      Kass is reeds geadopteerd!  
      Ras: Podenco-mix
      Leeftijd: 15-03-2016
      Gecastreerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Prima
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia, Filaria en Barbesiose negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Spanje
 
 
 
 
 
 
Een vrijwilliger werd gebeld door de locale politie...ze hadden een verlaten hondje op straat gevonden en naar het gemeentelijk dodingstation van Olivenza in de provincie Badajoz gebracht zou worden. Dit dodingstation staat bekend als nummer één onder de dodingstations en is de meest gruwelijke plek, een ware hel voor honden die daar terechtkomen. De vrijwilliger heeft de politie gevraagd het hondje nog even op het politiebureau te houden, tot ze hem kon komen halen. Wat een geluk heeft Kass gehad, een afschuwelijk lot is hem bespaard gebleven en verblijft veilig in de shelter. Nu nog een fijn, warm thuis voor de lieverd vinden. Kass is een gezonde jonge hond van één jaar oud, is 49 cm hoog, 50 cm lang en weegt ongeveer 14 kg.
 
Kass is werkelijk een schat van een hond. Hij is heel sociaal, vreselijk lief en vriendelijk voor alle mensen, ook voor kinderen. Met de andere honden kan hij het prima vinden en ook met katten heeft hij geen problemen. Kass vindt alles en iedereen leuk en lief en past in elk gezin.
 

   
 
 
UPDATE 22 AUGUSTUS 2017
 
Afgelopen juni 2017 hebben we tijdens ons bezoek aan de opvang Kass ontmoet. Wat een geweldig lief en leuk hondje is Kass. Dit ventje staat vrolijk in het leven en is heel aanhankelijk. Met de andere honden kan hij heel goed overweg en speelt graag me ze.  Hieronder nieuwe foto’s en recente filmpjes  van Kass, waarop zijn echte kleur beter te zien is, licht-mediumbruin. Kass is echt een schatje, zo sociaal en zo vriendelijk voor alles en iedereen.  

 
      
 
         

  
 
 
Kass wordt gesponsord door Eduard en Margaretha Geleijnse voor 5 euro per maand 

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: