Dit is een servicebericht

Geachte bezoeker,

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn op onze websites.
Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Met vriendelijke groet,
Website beheerder

 

 

 

GSH Adoptieprocedure
 
 
Heeft u interesse in één van onze honden die op de adoptiepagina's staat? Dan kunt u contact opnemen met het adoptieteam adoptie@galgosupportholland.nl
 
U ontvangt van ons een vragenlijstje en vragen wij u deze ingevuld te retourneren. Wij kunnen dan al een eerste indruk krijgen van uw thuissituatie.
Daarna wordt er een huisbezoek geregeld en zal één van onze vrijwilligers contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Tijdens het huisbezoek worden alle facetten die belangrijk zijn aangaande de adoptie met u besproken en kunt u al uw vragen voorleggen.

Zodra het huisbezoek positief is bevonden en u definitief een hond heeft uitgekozen, wordt de shelter in Spanje hiervan op de hoogte gebracht en is de hond voor u gereserveerd. De hond wordt in Spanje reisklaar gemaakt: gecastreerd/gesteriliseerd, geënt, gechipt en een laatste gezondheidscheck.
Als u een puppy uitkiest, denkt u er dan aan dat die niet gesteriliseerd of gecastreerd is bij aankomst. Dit dient, zodra het medisch verantwoord is, te gebeuren en valt onder uw verantwoording. (Zie adoptie-voorwaarden).  

Wij proberen uw hond zo snel mogelijk naar u toe te laten komen, echter zijn wij afhankelijk van vluchtbegeleiders en kunnen wij  niet van te voren zeggen wanneer u uw hondje kan verwachten.
Het totaalbedrag van de adoptie bedraagt € 260,-. Hierin zijn opgenomen de kosten voor het reisklaar maken van de hond.(bloedtesten op Leishmania, Erlichia, Filaria, ontworming, vaccinaties, sterilisatie/ castratie, chippen, vluchtkosten, paspoort en gezondheidscheck).

Onze adoptievoorwaarden kunt u hier lezen. 

Zodra de geadopteerde hond bij u in huis is zijn wij altijd bereikbaar. In de adoptie-overeenkomst staat vermeld door wie de nazorg verzorgd wordt en kunt u altijd contact opnemen voor hulp en vragen. De nazorg zal zelf ook regelmatig informeren hoe het gaat.

Heeft u verder nog vragen over de adoptie van één van onze honden, dan kunt u natuurlijk contact op nemen met ons adoptieteam

© galgosupportholland | Disclaimer | Privacy policy | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: